23 May 2011

It’s been a while – vol.2 OOPS LIVE - CASH!:)


Peale Terminaator-turna mängimist tuli live’i jälle väike paus. Magistritöö kirjutamise kõrvalt mängisin vahelduva eduga netis, sest see pakkus vajalikku vaheldust ja nõudis teistsugust mõttetööd. Põhiliselt toksisin 5 eurise sisseostuga sit’n go’sid ja kokkuvõtlikult võib öelda, et jäin päris toredalt plussi.


Ühel õhtul sattusin aga mängima SCOOPi, sest minu teine pool avastas mängu alustades, et tal on vaja ikkagi linnas korra asju ajada ja nii jäigi arvuti ning turniir esialgu minu toksida. Mixed turniir limit ja no limit, tekitas esialgu väikse hämmingu kuna ma pole mitte kunagi varem limit hold’em’i mänginud aga otsustasin, et kui peab tulema, siis tuleb ja nii saingi mingi hetk stacki üles. Siis jõudis koju ka härra ja otsustasime, et okei mängime siis kahekesi. See kujunes muidugi üpris toredaks võimuvõitluseks, sest meie mängustiilid on üpris erinevad aga tuleb välja, et üks täiendas teist ja vaidlused stiilis “luba mul palun neid kaarte mängida praegu, siis järgmine kord mängid sina seda, mida mina võibolla ei mängiks”, lõppesid sellega, et mängitavad kaardid hittisid ja parematel hetkedel olime suuruselt 4 stackiga. Kahjuks kaotasime limit mängus korralikult ja stack kuivas tänu sellele kokku. Lõpetasime kohaga 79 ja kui arvestada, et osavõtjaid oli ca 4000, siis kurta ei saanud. Otsustasime, et seda paaris-mängu peaks järgmine kordki proovima.


Järgmine suur live oli jällegi OOPS Live eelmisel reedel. Seda läksin mängima rahuliku südamega, küll veidi väsinult, sest alles kolmapäeval sain lõpuks sisse antud oma magistritöö, niiet magamata ööd ja pingelangus andsid tunda. Otsustasin kohe turniiri alguses, et katsun mitte kiirustada ja kõik käed rahulikult läbi mõelda. Esimesed paar tundi oli stack üles-alla. Neljanda leveli alguses hakkas aga kaart toetama ja kui käes oli 55, siis suutsin härra Toomas Paolveri ilusti lõksu püüda. Flopist vaatas vastu Q52 ja set oli käes, põhimõtteliselt üritas tema teha nägu, et tal on minu kaardid. Turni 2 andis mulle maja ja kuna tema eeldas, et mul on Q, siis oli mäng suht lihtne.


Vahepeal kuivas stack jälle kokku aga ei heitnud meelt ja kuna tunne oli siiski hea, siis ootasin lihtsalt kaarti, millega lükata. Nüüd väike copy-paste pokernewsi live ülekandest, sest minu mälu mängitud käte kohta on veidi petlik:


Olympic Online Team Elite mängija Evely Ventsli saab vastasmängijaga flopist K 10 2 nupud sisse. Evely KdQc vastane Kh7h turn on pisut ebameeldiv 8h, andes vastasele mastiostu, kuid river on ohutu A ning Evely saab stacki 11 500 peale.


Kohe järgi võtab Evely välja ühe mängija vastane shoveb 4700 stacki AJ-ga, Evely callib KK-ga. Paar peab vastu ja Evely stack üle 17 000.
Keskmine stack hetkel 14 000.


Norra mängija teeb preflop raise 3000, Evely 3-betib btn-lt QQ-ga. flop AJJ, norrakas checkib ja Evely lükkab nupud sisse. Norrakas foldib.


Evely saab 3-upi. Agressiivne soomlane avab utg+1 5500, Evely shoveb btn-lt 12500. SB-l olev mängija ei pane seda esialgu tähele ja callib 5500. Peale Evely all ini tähelepanemist callib juurde 7000, sama teeb soomlane. flop 25Q, sb chkib, soomlane betib 10 000, sb foldib. Evely QA soomlane 88 turn A river 9


Evely Ventsli elimineerib Markuse (9. 228eur) Markus pushib mp-lt all ini, Evely callib sb-lt.
Markus
Q4 Evely KK Evely käsi peab ja järgi on 8 mängijat.


Evely Ventsli duubeldab 100 000 peale Kalev Lait limbib utg, Evely checkib bb-l. flop458, chk-chk. turn 9, Evely betib 12 000, Kalev shoveb, Evely callib. Kalev 97
Evely
A9 turn on 3 ja Evely saab suure duubli.


JA LÕPP, 5. koht Vallo raiseb kolmandat kätt järjest. Evely shoveb btn-lt, Vallo callib. Evely JJ
Vallo
KK Vallo käsi peab vastu ja Olympic Online Team Elite mängija on väljas.



Ütleme nii, et ise olen super-rahul, lõpp oli küll veidi valus, sest tegelikult olime Valloga kahekesi sel hetkel kõige suuremad stackid ja oleksin võinud mängida, mitte lükata aga kuna ta oli juba mitmendat korda rünnakul, siis tundus JJga ise rünnata hea idee... tuli välja, et mitte nii hea:) (tagantjärgi tarkus)

Lõpuks siis esimene Olympicu Live cash olemas. Jään ootama järgmiseid turniire!;)

Ja palju õnne Leemetile supertöö eest Ahvenamaa The Paf Poker Challengeil!! VWP!

No comments:

Post a Comment