20 January 2011

Eesti Meistrivõistlused pokkeris

Eelmisel reedel algasid Olympic-Casinos üheksandad Eesti Meistrivõistlused pokkeris. Esimeseks turniiriks oli võistkondlik Texas No Limit Hold’Em, mis oli paljude mängijate jaoks pigem avapidu ja lihtsalt fun. Oma tiitlit oli kaitsma tulnud All-Linn mitme võistkonnaga ja nende mängijad osutusid ka kõige lõbusamaks ja aktiivsemaks. Mingil hetkel nägin Lauri Meidlat juba kolmanda hot shotte täis kandikuga Henri Käsperi poole jalutamas ja võin öelda, et see ei jäänud kindlasti ka viimaseks. Nalja ja naeru jagus kauaks.

Mina oma soorituse üle uhke olla ei saa, ässade foldimist peab veel õppima. Komistasin kuningate kolmiku otsa ja tunnistan ausalt et ei osanud peale floppi (xKx) panustamise järgi otsustada, et vastasel on käes KK, panin ta pigem AK või KQ peale. Selle käega kaotasin suure osa oma stäkist, mis tähendas seda, et 2000 stäkiga tuleb varem või hiljem all in nupud sisse lükata. Pikalt ei olnud kaarti, millega seda teha (73, 83 52 ei ole just päris see) ja kui nägin lõpuks AK, siis minu all in’i callis ära Heiki Laja KQ, floppi tuli küll K aga riverisse imes Heiki endale masti ilusti ja nii minu mäng mängitud oligi. Peale seda tegime veel Revo Kink’i õhutusel ühe 20EURise sisseostuga sit’n go ja seal oli täielik laualiider Revo ise, kes hittis nii et kui samamoodi läheks ka suurtel turniiridel, siis see oleks iga pokkerimängija unistus.

Laupäeval algas rahvaturniir ja H.O.R.S.E. ning meie olime Klambriga hoos videopäevikute tegemisega. Kõiki seni tehtud intekaid saab vaadata siit:

Videopäevik nr.1

Videopäevik nr.2

Videopäevik nr.3

Videopäevik nr.4

Pühapäevane naisteturniir oli mõnus. 40 naist ja tase oli oluliselt parem kui mõningatel välisturniiridel olnud on. Minu mäng oli üles ja alla, oli nii häid käsi kui ka häid bluffe aga maksin nii mõnedki korrad valusalt kinni potte nõrgemate kaartidega. Kiitused Liina Tuvile, kes on Svenza abiga oma mängustiili oluliselt paremaks lihvinud. Bubble’isse jäämine ei ole kindlasti rõõmustav aga sinna jõudmine on juba omaette saavutus. Ma olen kindel, et tulevikus võib Liinalt häid tulemusi oodata.

Esmaspäevase highrollerite turniiri jälgimine oli kogemus omaette. Plaanisin küll korra kasiinost läbi astuda, teha mõned intervjuud ja koju minna kuid meeste mängu jälgimine oli nii põnev, et koju sundisin ennast minema alles keskööl ja kui järgmisel hommikul poleks olnud vaja tööl olla, siis oleksin mängu ka lõpuni vaadanud. Peale sellise mängu jälgimist oli mul küll tunne, et ma ei tea pokkerist mitte midagi, vähemalt mitte 6max laudade mängust. Huvitav oli seista poiste taga, vaadata kaarte millega nad mängisid ja kuidas panustamine ja teineteise ülemängimine toimis. Õnnitlused Paavole, kes väga halvast seisust välja tuli ja võidu koju viis. Ikkagi valitsev Eesti Meister!:) See nimi käib temaga veel ka sel aastal.

Homme siis Main Event ... :)

1 comment:

  1. Njah, ega AA foldimine kerge pole, eriti siis kui board ohtlik ka pole. Väga kahju muidugi sellest AK vs KQ-st :(. Muidu oled väga tubli Evely ja edu sulle pokkeris ;)

    Sinu fänn :)

    ReplyDelete